KLJ Meensel-Kiezegem
Buitenlands kamp

Hier is dan de lang verwachte info van het buitenlands kamp!
Voor het eerst in de (al heel lange) geschiedenis van KLJ Meensel-Kiezegem, nemen we de +16 mee voor een buitenlands kamp. Zo een buitenlands kamp vraagt natuurlijk iets meer voorbereiding (vroege inschrijving, extra toestemming, ...). Hier op deze pagina kan je al de informatie vinden die we zelf al hebben.

Voor wie? Voor iedereen die in het KLJ-jaar 2019-2020 deel uitmaakt van de +16. Ben jij geboren in 2004 of vroeger, dan ben je bij de gelukkigen.
Inschrijven! BELANGRIJK! De inschrijving dienen al te worden doorgegeven aan Jeka voor 11 juli (2019)! Dat wil zeggen dat je nu al moet beslissen of je mee gaat. Bij de inschrijving hoort een voorschot van €75, vastgelegd door Jeka. Om je in te schrijven, moet je ons dit formulier ingevuld terugbezorgen. Dat kan via mail (info@klj-meenselkiezegem.be) of aan Elise of Evelien gegeven worden. Het voorschot van €75 dient ook voor 11 juli te worden overgeschreven eer de inschrijving vast staat. Het is belangrijk om dit op tijd te doen, want als we tegen 11 juli aan geen 15 personen (leden/leiding) zitten, dan gaat het buitenlands kamp niet door.
Periode en bestemming Het kamp is van 3 to 13 juli 2020. (deze data liggen nog niet 100 % vast, een verschijving van maximum drie dagen is mogelijk) We gaan naar Tsjechie! Meer bepaald de Tsjechische Karst. Een paar beelden vind je ook hier op de site van Jeka.
We gaan zo een buitenlands kamp niet ieder jaar kunnen doen. Als het deze keer goed meevalt, zal het waarschijnlijk iets zijn om om de drie jaar te herhalen.
Jeka Het kamp wordt georganiseerd door Jeka, een vzw die groepsreizen voor jongeren organiseert. Meer info over hen is te vinden op hun site.
Bedrag De totale prijs van het kamp bedraagd €445. We gaan samen met +16 proberen om eens een activiteit te doen waarmee ze hiervoor geld kunnen verdienen. Als er een grote inzet is en veel creativiteit zal deze prijs nog wel naar beneden gaan.
Het gewoon kamp Natuurlijk mogen jullie ook nog altijd mee op het gewoon kamp!

Wie zijn wij Email KLJ M-K App Facebook Privacy

© 2015 - 2019 KLJ Meensel-Kiezegem. Gemaakt door Gregory Daenen.

Waarom zou je ze willen weigeren? Omdat je van dit kadertje houdt natuurlijk! En je dit echt iedere keer wil te zien krijgen.