>>> KLJ M-K Kamp - level 2019 (final) <<<
Home
000
Vertrek, aankomst De game begint maandag 22 juli 2019 13u30 aan het lokaal in Meensel. Maar niet voor iedereen, de +16 zal een dag eerder het spel al worden ingesmeten. Hun eerste level wordt een race level per fiets. Ze vertrekken zondag de 21ste al om 14u. Ook de 12-15 heeft de mogelijk om extra bonuspunten te verzamelen met een race. Zij kunnen ook per fiets vertrekken de 22ste. Indien ze dit doen, moeten ze volledig in uitrusting aan het lokaal staan om 13u. De rest van de 12-15, gaat mee met de -12 met de bus. Deze laatste groep wordt opgewacht voor hun eerste level om 13u30. Rest nog de 6-jarigen die de game hebben kunnen hacken en meteen de eerste levels overslaan, zij worden 25 juli verwacht.
Indien het lukt om de game uit te spelen tegen 30 juli, kunnen ze deze dag terug gehaald worden.
Sjaaltje Je sjaaltje als ultieme gadget zal je nodig hebben om het laatste level te kunnen uit spelen. Daarom zal je gedurende het ganse kamp je sjaaltje al moeten aandoen. Zo weet je al de details die je nodig zult hebben over je sjaaltje tegen dat we het laatste level zullen berijken.
Kampplaats Ongeacht het level waarin we zullen zitten, je kan ons altijd iets sturen via volgende bekende cheat:
KLJ Meensel-Kiezegem
Booischotseweg 27
2235 Hulshout
Inschrijven Inschrijven voor de ultieme game doe je hier. Maar denk twee keer na, eenmaal ingeschreven, is er geen weg meer terug en moet het spel uitgespeeld worden! Wacht er ook niet te lang mee, na 10 juli zal het ook niet meer lukken.
Valiezen Al die zware koffers en valiezen hoef je natuurlijk niet zelf mee te sleuren. Je mag ze in het lokaal in Meensel komen afzetten op vrijdag 19 juli tussen 19 en 20 uur.
En hop, op AVONTUUR In ... dagen en ... begint de game!
Kampboekje Jullie hebben ze allemaal al wel (of zullen ze binnenkort wel hebben ...), maar hier kan je ze ook terugvinden, het kampboekje uiteraard.