KLJ Meensel-Kiezegem
Kamp
Vertrek, aankomst Het kamp gaat van start voor alle leden op dinsdag 22 juli.
Onze +16’ers trekken richting kamp op hun stalen ros en vertrekken daarom al om 9uOO. We spreken af aan het lokaal in Meensel.
De -16 verwachten we om 12uOO, ook aan het lokaal in Meensel.
Op donderdag 30 juli om 13 uur is deze fantastische tijd alweer voorbij. Net als andere jaren mogen de kinderen opgepikt worden op locatie
Kampplaats Dit jaar trekken we naar Antwerpen en gaan we Ravels-Eel ontdekken!
Hieronder vind je het adres, zodat je postduif zeker niet verloren vliegt
KLJ Meensel-Kiezegem
Eelstraat 4
2380 Ravels
Inschrijven Dit jaar verlopen de inschrijving omwille van de coronamaatregelen een beetje anders.
Inschrijven kan je hier vanaf vrijdag 12 juli om 20u00. Wees er als de kippen bij want het inschrijvingsaantal is beperkt!
Wie geen plekje bemachtigt, komt op een wachtlijst terecht.
Valiezen De valiezen mogen 2 dagen voor vertrek, op maandag 20 juli, aan het lokaal afgezet worden. Dit kan tussen 19u00 en 21u00. Dit doen we natuurlijk met respect voor de social distancing.
En hop, op AVONTUUR In ... dagen en ... begint het feest!
Kampboekje Jullie hebben ze allemaal al wel (of zullen ze binnenkort wel hebben ...), maar hier kan je ze ook terugvinden, het kampboekje uiteraard.

grasspriet Wie zijn wij grasspriet Email grasspriet KLJ M-K App grasspriet Facebook grasspriet Privacy grasspriet

© 2015 - 2020 KLJ Meensel-Kiezegem. Gemaakt door Gregory Daenen.

Waarom zou je ze willen weigeren? Omdat je van dit kadertje houdt natuurlijk! En je dit echt iedere keer wil te zien krijgen.