Heyhoi liefste kindertjes!

EINDELIJK is het zover! Het is weer bijna tijd om je valiezen te pakken en samen met ons op kamp te vertrekken. En wat voor een kamp!

Na een jaar lang virusmiserie varen we eindelijk betere wateren tegemoet. Stilaan begint aan de horizon een nieuw land te herrijzen, een land van voorspoed en vrijheid, van zonneschijn en blijheid, van gunstige cijfers en vaccinatiebereidheid. We zijn superblij dat we weer een fantastisch kamp mogen organiseren, hopelijk voor de laatste keer met dit ambetante virus als ongenodigde gast. Schip ahoy maatjes, we komen eraan!

Heb je zin in weer heel wat leuke spelletjes met je beste vrienden en vriendinnen, samen genieten van de hoogstaande vijfsterrenmaaltijden die onze chefs zullen bereiden en het gezellig konkelfoezen op de kamer wanneer je eigenlijk al aan het slapen zou moeten zijn? 1 place to be, SeaLife MeKi!

Meneer Corona is ook dit kamp niet uitgenodigd en we zullen dan ook ons best doen om hem niet te laten binnenglippen. Om dit onvergetelijke kamp in goede banen te leiden, zullen we ons aan een paar maatregelen moeten houden. Meer info hierover lees je in het kampboekje.