Kampplaats Dit jaar trekken we naar Antwerpen en gaan we Essen ontdekken!
Hieronder vind je het adres, zodat je postvis zeker niet verloren zwemt
KLJ Meensel-Kiezegem
Kerkstraat 62b
2910 Essen
Groepen Net zoals doorheen het jaar zullen jullie opgedeeld worden in leeftijdsgroepen. Hieronder vind je een overzichtje van wie in welke groep hoort.
  • -9: geboren tussen 2012 en 2014
  • 10-12: geboren tussen 2009 en 2011
  • 12-15: geboren tussen 2006 en 2008
  • +16: geboren in 2005 of eerder
Inschrijven Natuurlijk weten we graag op voorhand welke visjes allemaal komen meezwemmen. Daarom kan je jou deelname al registreren via onze site. Dat is op deze pagina om specifiek te zijn. vanaf 12 juni om 20u00. Vergeet dit zeker niet te doen als je mee wil op deze onvergetelijke reis naar Essen! Dan kunnen we er voor zorgen dat de oceaan zeker groot genoeg is zodat er een plaatje is voor ons allemaal.
Bagage De valiezen mogen 2 dagen voor vertrek, op dinsdag 20 juli, aan het lokaal afgezet worden. Dit kan tussen 19u00 en 21u00. Dit doen we natuurlijk met respect voor de social distancing, meer info hierover lees je in het kampboekje.
Opgaan Het kamp gaat van start voor alle leden op donderdag 22 juli.

Onze +16’ers trekken richting kamp op hun stalen ros en vertrekken daarom al om 9u00. Omdat het redelijk ver fietsen is dit jaar zullen we de route een stukje inkorten. Hierdoor spreken we niet zoals anders af aan het lokaal, maar al aan de parking van de Action/Basic Fit te Aarschot (Herseltsesteenweg 144). Zorg dat je fiets volledig in orde is en neem voldoende eten en drinken mee voor onderweg. Draag een fietshelm als je die hebt, een fluohesje krijg je van ons.

De -16 verwachten we om 13u00 aan het lokaal in Meensel. Zorg dat je voor vertrek al gegeten hebt. Om het vertrek zo veilig mogelijk te laten verlopen, vragen we jullie om je aan de ondertussen wel bekende regels te houden. We begeven ons richting kampplek met het openbaar vervoer, vergeet dus zeker je mondmasker niet!

Halfkamp

Half kamp voor de 6-jarigen zal dit jaar weer mogelijk zijn. Al wordt het wel afgeraden. Indien er half-kampers zijn, zullen zij onze groep vergezellen op zondag 25 juli. Ouders zullen hun kind ook zelf moeten brengen, vergeet het ook zeker niet te melden aan de leiding.
Terugkomst Op donderdag 30 juli om 13 uur is deze fantastische tijd alweer voorbij. Net als andere jaren mogen de kinderen opgepikt worden op locatie. Natuurlijk proberen we ook dit zo veilig mogelijk te laten verlopen. Op basis van de parkeermogelijkheden en dergelijke op de kampplek, zullen we jullie de verdere richtlijnen later bezorgen. Hou de dagen op voorhand dus zeker je mail en Facebook in de gaten.
Kampboekje Jullie hebben ze allemaal al wel (of zullen ze binnenkort wel hebben ...), maar hier kan je ze ook terugvinden, het kampboekje uiteraard.