Meensel-Kiezegem Zondag 14 april 2019

Hallo liefste KLJ'ers!

De vogeltjes fluiten, het zonnetje komt naar buiten, tijd voor tal van leuke activiteiten. Lees zeker verder om te kijken wat er voor jou op het programma staat! Helaas zit na deze twee maandjes het KLJ-jaar er weer op. Gelukkige sluiten we naar goede gewoonte af met een knaller van een eindactiviteit en aansluitend klj-café op zaterdag 18 mei Maar deze nieuwsbrief is dan ook weer de aanloop naar een fantastische KLJ zomer. Verder in deze nieuwsbrief vind je de info voor ons dagje zee op dinsdag 2 juli. Vanaf dit jaar organiseren we niet enkel de kermisfuif op Kiezegem Kermis, maar ook de Funny Games! Benieuwd wat dit juist inhoud? Zeker een kijkje komen nemen op donderdag 11 juli. En dan is er nog de crème de la crème, hèt hoogtepunt van de zomer, wat zeg ik? Het hoogtepunt van het jaar! Ons superduper fantastisch kamp! Hiervoor krijgen jullie de komende maanden nog een kampboekje aan huis geleverd maar duid 22 tot 30 juli alvast aan in jullie agenda ;) . Daarna een maandje afkicken van de KLJ? Nee hoor, want we zijn ook te vinden op Meensel Kermis op zondag 18 augustus tijdens een leuke circusnamiddag.
Geniet nog van jullie paasvakantie, succes met de examens en toetsen en tot de volgende keer maar weer!!

Groetjes
De leiding
  - 9
Dag vriendjes allemaal! Zijn jullie klaar voor de activiteiten van de lente? Jullie eerstvolgende activiteit is een heuse paasactiviteit. Zou de paashaas met zijn klokken voor jullie ook langskomen? Misschien brengen ze wel een hele hoop eitjes mee! Kom dat maar mee ontdekken op zondag 14 april! De volgende keer dat we afpreken zal op 5 mei zijn. Dan gaan we lekker smikkelen, want we gaan samen koken. Haal jullie koksmutsen en schorten maar boven. Dan is het weer tijd voor de allerlaatste activiteit van het jaar (boehoehoe), we spelen een spel met iedereen samen. Dit op zaterdag 18 mei aansluitend met een KLJ-café! Telkens spreken we af in het lokaal van Meensel van 14u tot 17u. Hopelijk zien we jullie allemaal!! En tot op het kamp!
  10-12
Hallowkes! Hebben jullie al veel genoten van het zonnetje? Lekkere ijsjes gegeten? Misschien zelfs al eens een plonsje in het zwembad gewaagd? Zondag 14 april gaan wij profiteren van het mooie weer en lekker ravotten in ons eigen bos in Kiezegem. De volgende keer is het tijd om jullie lieve leiding eens uit te dagen. Deze heuze strijd vindt plaats in ons lokaal in Meensel op 5 mei. En dan ... oh nee ... de ALLERLAATSTE activiteit voor de zomervakantie. Een giga eindactiviteit op zaterdag 18 mei en speciaal voor jullie mammies en pappies aansluitend een KLJ-café! Dan is het tijd voor die geweldige zomervakantie en het dagje zee, de activiteiten op de kermis en een top kamp. Tot snel:)
  12-15
Hoi piepeloi vriendjes en vriendinnetjes van de twaalf- tot vijftienjarigen! Hopelijk waren al jullie examens een groot succes, hoe dan ook staan wij klaar om jullie weer helemaal op te beuren met enkele activiteiten. Zo verwachten we jullie op 14 april aan het KLJ lokaal van Vissenaken (aan de kerk) . Tijd om de andere KLJ's in het gewest te laten zien wie de beste is!! Op 5 mei gaan we lekker bakken en braden want we gaan beebeekuen (barbecueën dus). Gelieve hiervoor 3 eurieflappen mee te brengen. De BBQ zal doorgaan in het lokaal van Kiezegem . En dan zit het er pot-vol-koffie alweer bijna op! Gelukkige gaan we nog een laatste keer all the way op de eindactiviteit op 18 mei. Be there or be vierkant x
   +16 
Hi guyzzzz! Tijd om de handen uit de mouwen te steken en uw masterchefskills te tonen want op 13 april gaan we lekker kokkerellen. Meteen naar het volgende want het is potverdikke ne goeie! Van 26 tot 28 april gaan jullie de temptation aan op +16-weekend. Kijk hiervoor zeker op facebook/ mail voor meer details. PS vraag ook eens heeeeeeel lief aan jullie oudertjes of ze willen rijden <3. Stilzitten dat doen we niet dus vliegen we er direct terug in met een bbq op 30 april bij KLJ Lubbeek. Meer info en een poll voor de vleesje volgt later op facebook. Op 4 mei staat er een heuse verrassingsactiviteit gepland van 20 uur tot 23 uur. Dan is het helaas tijd om het KLJ jaar af te sluiten :'(. Gelukkige doen we dit met een toffe eindactiviteit en KLJ café op zaterdag 18 mei, huts huts HOERA!!
   Dagje zee 
Met de trein naar oostende tjoeke tjoeke tuut! Vamos a la playa!! Let’s go tot he beach beach!!! Jajajaja je kan het al raden! Zoals elke jaar begeven wij ons weer naar het noordzeestrand! Wanneer? Op dinsdag 2 juli. Waar? We begeven ons naar het mooie Oostende Hoe? Dit doen we per bus en per trein. Meer info herover volgt later via mail en facebook. Meenemen?
 • Zwemkledij (ook als het weer niet zo goed is!!)
 • Handdoek
 • Bus- en/of treinabonnement indien je dit hebt
 • Rugzak
 • Lunchpakket
 • 15 euro (hierin zit alles inbegrepen, ook avondeten en een drankje)
 • Je goed humeur!!!

P.S.: extra centjes zijn niet nodig!!

Nog een klein overzicht van de komende grote activiteiten
 • Za 18/05: Eindactiviteit
 • Di 2/07: Dagje zee
 • Do 11/07: Funny Games
 • Za 13/07: Kermisfuif
 • Zo 18/08: Circus
KLJ Meensel-Kiezegem
Website - App - Facebook