Meensel-Kiezegem Zaterdag 21 september 2019

Hallo vriendjes en vriendinnetjes

Hier is hij dan, de eerste nieuwsbrief van het jaar!! We staan weer paraat met een heleboel gekke activiteiten en leuke evenementen dit jaar. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten van september en oktober per leeftijdsgroep. Ben je niet helemaal zeker in welke groep je juist zit? Hier nog even een overzicht:
-9: geboren tussen 2013 en 2011
10-12: geboren tussen 2010 en 2008
12-15: geboren tussen 2007 en 2005
+16: geboren in 2004 of eerder

Een nieuw jaar betekent ook veel nieuwe vriendjes. Ken je iemand die graag een keer naar de KLJ wil komen? Neem ze gerust mee!
Ben je 100% overtuigd? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven via de KLJ site. Ook kleren bestellen kan nog tot 1 oktober en zeg nu zelf, er is toch niets mooier dan zo een gele pull en groene t-shirt ;)
  Activiteiten -9 
Helaba! Hier zijn we weer :) En we gaan meteen goed van start. Op zondag 29 september warmen we onze spieren eens goed op tijdens het sporten, hup hup hup!! Kan jij de aartsmoeilijke opdrachten van de leiding volbrengen? Is elke moeilijke taak een lachertje voor jou? Kom het maar eens testen tijdens 1-tegen-allen op zondag 6 oktober. Twee weken later zien we jullie nog een keertje terug op zondag 20 oktober . Dan ravotten we erop los tijdens de pleinspelen. We verwachten jullie steeds van 14 uur tot 17 uur aan het OC in Meensel-Kiezegem.
Ken jij nog een heleboel kindjes die ook verzot zijn op spelen, spelen en nog meer spelen? Neem ze dan zeker een keertje mee naar de activiteit.
Tot dan!!
  Activiteiten 10-12 
Hoi Hoi Hoi,
Zijn jullie klaar voor de eerste activiteiten? Wij alvast wel! Op zondag 29 september is onze eerstvolgende activiteit. We gaan een reuze bordspel spelen! Benieuwd wat dit juist inhoudt? Kom dan zeker meespelen. De volgende activiteit is op zondag 6 oktober . Een hele leuke is dit, want we gaan spelen in het bos. Leg je camouflagekleren al maar klaar en bedenk al maar wat strategieën! Op deze activiteit verwachten we jullie in het lokaal van Kiezegem (Kerkstraat 14) . We zien elkaar terug op zondag 20 oktober en dan gaan we sporten en bewegen! We begeven ons op de olympische spelen en strijden tegen elkaar om de meeste medailles. We verwachten jullie telkens van 14 uur tot 17 uur in het lokaal van Meensel, tenzij anders vemeld.
Oh ja! Bijna het allerbelangrijkste van oktober vergeten, onze Halloweentocht op donderdag 31 oktober. Kom allemaal maar een keertje langs om te bibberen en te beven!
  Activiteiten 12-15 
Heyheyhey kleintjes! Na al dat gezaag van het nieuwe schooljaar hebben jullie weer zin in leuke activiteiten, ja toch? Wel, daar gaan wij voor zorgen! De eerste keer dat we jullie verwachten is op 29 september aan het lokaal van Kiezegem. Van 14u tot 17u staan we daar klaar voor een heus bosspel, genieten van het mooie weer zolang het nog duurt! Een weekje later, op 6 oktober, is het alweer tijd voor de volgende activiteit. Begin al maar te trainen en vraag aan de mama of ze een lading krachtvoer wil klaarmaken, want jullie zullen het moeten opnemen tegen jullie fantastische leiding! Een zekere overwinning voor ons dus! Naar jaarlijkse gewoonte zijn jullie ook weer uitgenodigd op ons Groovy Galabal samen met de +16, dit jaar op zaterdag 12 oktober. Hoor ik daar nu swingende disco beats? Jazeker! Jullie zijn welkom vanaf 19 uur in jullie mooiste kleren voor een hapje en een drankje, waarna een smakelijk driegangenmenu de planning vervolledigt. Rond 22 uur zal je kunnen losgaan op het daaropvolgende dansfeest. Na deze onvergetelijke avond mogen de mama’s en de papa’s hun lievelingetjes weer komen oppikken om 23 uur. De prijs voor dit festijn is 13 euro, maar ook partners zijn altijd welkom, dan betaal je 25 euro. Vergeet je hier zeker niet voor in te schrijven op onze site voor 11 oktober! Hierna hopen we dat jullie band onderling weer wat versterkt is want jullie zullen het nodig hebben op onze teambuilding activiteit! Deze zal plaatsvinden op 20 oktober. En dan nu, last but not least, onze grootse, angstaanjagende, macabere Halloweentocht! Ook jullie zijn weer welkom op dit jaarlijks topevenement om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen! We verwachten jullie op 31 oktober (met de nodige attributen uiteraard) om ons te helpen griezelen en spoken. Ciao’kes!
  Activiteiten +16 
Hip hip hoera, hier gaan we weer!! Zet u schrap want we hebben weer wat op het programma staan. Zoals elk jaar staan jullie in voor de geweldige halloweentocht op 31oktober. Hier zullen we tijdens de activiteiten samen aan werken. Maar niet getreurd we hebben natuurlijk ook wat leukere dingen gepland. Op 28 september laten we onze inneratleet naar buiten bij het sporten.Met al die nieuwe +16'ers moeten we de banden wat versterken in een teambuilding. Deze vindt plaats op 5 oktober in het lokaal in Kiezegem (Kerkstraat 14). Haal je meest fancy disco-outfit boven en vraag je crush mee op date naar het galabal op 12 oktober. Je betaalt voor deze fantastische avond, incl. 3-gangen diner en dansfeest, 13 eurieflappen. Breng je je wederhelft mee? Dan betalen jullie samen 25 eurio, wat een deal!! Meer info vind je in het facebookevent en in de uitnodiging die je later nog krijgt! Vergeet je zeker niet in te schrijven via de site voor 11 oktober. Op 19 oktober, gamen/zingen/dansen we erop los op de WII-avond. Heb je geluk in het spel, maar ongeluk in de liefde? Wacht je nog steeds op de ware? Dan zit je bij ons goed. Op 26 oktober zoeken onze professionele matchmakers jouw wederhelft voor je uit. Maar herken je de ware ook wanneer die voor je neus staat, kom het ontdekken op de Are You The One activiteit.
Activiteiten gaan steeds door aan het OC in Meensel-Kiezegem van 20 uur tot 23 uur, tenzij anders vermeld.

Nog een klein overzicht van de komende grote activiteiten
 • Za 12/10: Galabal
 • Do 31/10: Halloweentocht
 • Ma 11/11: Schaatsen
 • Za 23/11: Wafelbak
 • Za 15/02: Eetdagen + KLJ-café
 • Zo 16/02: Eetdagen
 • Za 7/03: Kinderfuif
 • Za 7/03: In The Mixxx
 • Za 16/05: Eindactiviteit
 • van 3/7/2020 tot 13/7/2020: Buitenlands kamp
 • van 22/7/2020 tot 30/7/2020: Kamp:
KLJ Meensel-Kiezegem
Website - App - Facebook