Meensel-Kiezegem Vrijdag 18 september 2020

Jodiejo allemaal!

Na het kamp en de grote vakantie is het nieuwe KLJ-jaar weer van start gegaan met een geweldige startactiviteit! Hopelijk zien we al die vertrouwde en nieuwe gezichtjes nog vaak terug op onze volgende activiteiten. Plezier verzekerd!
Hieronder vinden jullie wat meer informatie over de eerstvolgende activiteiten:
  -9
Heyhoi lieve vriendjes en vriendinnetjes van de -9! Kijken jullie net als ons ook weer uit naar die leuke activiteiten? Hou jullie dan maar klaar en roep de mama’s en papa’s erbij want hier volgen de knotsgekke,maar vooral heel leuke activiteiten van september en oktober! We starten op zondag 27 september met een klassieker. Kunnen jullie het al raden? Een bosspel natuurlijk! ;) We spreken hiervoor af aan het lokaal in Kiezegem van 14:00 tot 17:00. Op zondag 11 oktober zoeken we samen uit wie de echte atleten van de KLJ zijn in een sportactiviteit! Zet die sportschoenen al maar klaar! We spreken af aan het lokaal in Meensel van 14:00 tot 17:00. KnipKnipKnip… horen jullie de volgende activiteit ook al aankomen? Ja hoor, op zondag 25 oktober gaan we samen knutselen! We kijken weer uit naar jullie komst in het lokaal van Meensel van 14:00 tot 17:00. Vele lieve groetjes en hopelijk tot snel!
  10-12
Hallo vriendjes van de 10-12, hopelijk vonden jullie de startactiviteit leuk want bij ons smaakte die in ieder geval al naar veeeeeel meer. Daarom hebben we nieuwe activiteiten voorbereid die we hier even opsommen. Op zondag 27 september aan het lokaal in Meensel vliegen we erin met een spelletje Cluedo. Kom jij de misdaad bestrijden om daarna de dader te ontmaskeren? Op zondag 11 oktober ontmoeten we elkaar aan het lokaal in Kiezegem, dan weet je natuurlijk dat we weer een suuuuper leuk bosspel gaan spelen! Ten slotte hopen we dat jullie geluk een beetje mee zit want op zondag 25 oktober mogen jullie aan het rad van fortuin draaien, weer aan het lokaal van Meensel. Amai, wat een knallers zeg die eerste activiteiten. Wij kunnen alvast niet wachten om eraan te beginnen. (Jullie worden telkens verwacht van 14.00 uur tot 17.00 uur) Groetjes van jullie allerleukste leiding!!
  12-15
Goeiendag beste kinders! Euhhhm jongvolwassenen van de kei coole 12-15 bedoelen we natuurlijk! Ook voor jullie hebben we na dat geweldige kamp en die nog geweldigere startactiviteit talloze nieuwe activiteiten voor jullie klaarstaan. We beginnen al meteen op zondag 27 september met jullie favoriete bezigheid... Sporten natuurlijk! Leg die zweetbandjes al maar klaar want wij zijn niet verantwoordelijk voor okselvijvers! Nadat jullie benen genoeg hebben kunnen uitrusten mogen die zich al weer begeven op de dansvloer want het GALABAL komt eraan! Begin al maar te peinzen wie de PROMQUEEN en PROMKING worden want op 10 oktober is het al van dat! Op zondag 25 oktober hebben we voor jullie ook weer een knaller voorzien! Kennen jullie deze nog? Ik draai hier rond en rond en rond…? NEE natuurlijk niet als een leeuw in een kooi, maar in ons geweldige cirkel-spel! We spreken zoals gewoonlijk af in het lokaal in Meensel van 14:00 tot 17:00. #superexcited #wemissenjullienual #degroeten
  +16
Jaaaweeeeelll hier zijn we weer met wat superleuke acti's voor onze lievelingetjes! Eventjes de komende activiteiten opsommen: Zaterdag 19 september beginnen we met smullen want we gaan barbecueën!!!NOMNOMNOM, bakken en braden! Wanneer onze buikjes goed gevuld zijn beginnen we ook al met de eerste dingen te bespreken over onze Halloweentocht die plaatsvindt op 31 oktober, hou deze datum dus al maar vrij! Op zaterdag 26 september worden jullie dan ook verwacht op de vergadering om onze geweldige tocht in goede banen te leiden. Als jij grote risico’s durft nemen zit je op zaterdag 17 oktober zeker op je plaats, we nemen het tegen elkaar op in een spelletje ‘Wedden-dat’. Op zaterdag 24 oktober organiseren we een grote WII-avond. Just Dance, Mario Kart of gewoon een potje bowlen? Je maakt het allemaal mee, plezier verzekerd dus. (Alle activiteiten vinden plaats vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur aan het lokaal van Meensel) See you later alligator, Xoxo jullie favo leiding.
  GALABAL
Hey +12'ers! Zoals elk jaar is ook het GALABAL weer daar! Dit jaar vindt dit geweldige festijn plaats op zaterdag 10 oktober. Zowel 12-15 als +16 zijn welkom vanaf 19.00uur. De 12-15 keert om 23.00uur weer huiswaarts, de +16 staat vrij om nog wat langer te blijven om de dansbenen wat te laten uitbollen. Verdere info vind je binnenkort op onze facebookpagina.

Nog een klein overzicht van de komende grote activiteiten
 • Za 10/10: Galabal
 • Za 31/10: Halloweentocht
 • Zo 22/11: Wafelbak
 • Za 13/02: Eetdagen
 • Zo 14/02: Eetdagen
 • Za 6/03: Kinderfuif
 • Za 6/03: In The Mixxx
KLJ Meensel-Kiezegem
Website - App - Facebook