Meensel-Kiezegem Vrijdag 5 Februari 2021

Dag liefste leden!

Oh, wat hoor ik daar? Echt? Maar echt, echt, echt? Ja hoor, na een laaaaaaange winteronderbreking zijn we weer klaar voor heel wat KLJ-pret in het nieuwe jaar!
  -9
Dag allerliefste makkers en makkerinnetjes van de -9! Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, dat is het niet! Het zijn wij, die een vliegende start genomen hebben richting alweer een fantastische tijd vol activiteiten! Zijn jullie er ook klaar voor? Ja? Top, want we zijn vertrokken! De eerste keer dat we samenkomen in het nieuwe jaar is zondag 7 februari aan het lokaal van Meensel. We gaan met zen allen weer wat ouderwets buiten ravotten! Wind, hagel, sneeuw of regen, niets of niemand houdt ons tegen! 3 weken later, zondag 28 februari, zijn we te vinden aan het lokaal van Kiezegem voor een bossig bosspel. Dennen, berken, eiken en wilgen, we zien door de bomen het bos niet meer! Kom jij ons helpen zoeken? De activiteiten van maart zullen plaatsvinden op zondag 14 maart in Meensel en zondag 28 maart in Kiezegem. 14 maart gaan we op zoek naar de beste, slimste, geweldigste, meest fantastische gezelschapsspeler onder jullie. Welk gezelschapsspel we gaan spelen vragen jullie? Tip: een witte vogel met een oranje snavel die ‘KWAAK’ zegt. Juist, eendenbord! Of was het nu toch ganzenbord? Maakt niet uit, plezier verzekerd! De laatste activiteit van maart, 28 maart, is natuurlijk ook een echte knaller! Het is bijna Pasen dan, en meneer de Paashaas is op zoek naar jullie. Komen jullie ook naar deze Paas-activiteit? Wij verwachten jullie! Elke activiteit zal steeds plaatsvinden van 14u-17u, niet te vroeg zodat jullie wat kunnen uitslapen en niet te laat zodat jullie weer op tijd jullie bedje in kunnen. Tot dan!
  10-12
Heyhoiii! Ja hoor hier zijn we weer! Onze examens zijn gedaan dus dat betekent weer meer dan genoeg tijd om met jullie leuke spelletjes te spelen! We gaan meteen van start want zondag 7 februari is het al zo ver. Om het nieuwe jaar te vieren beginnen we met een tijdloze klassieker! Wat kan dat anders zijn dan een bosspel natuurlijk! 😊 Doe dus zeker genoeg warme kleren aan want het wordt buiten ravotten brrrr 😉 Hiervoor verwachten we jullie in Kiezegem van 14:00-17:00. Heis de zeilen want op 28 februari zien we onze matrozen (jullie dus) terug aan bakboord (of was het nu stuurboord?) voor een echte zeeslag! We verwachten jullie in Meensel van 14:00 tot 17:00. En ja hoor we blijven in het boten thema want 14 maart spelen we een piraten dorpsspel! Vind jij de juiste schatkaarten? ARRR kapitein! (een extra puntje voor de kindjes die in piratenkledij komen 😉) We spreken hiervoor af in Kiezegem van 14:00-17:00. Op 28 maart gaan we gezellig quizen! Nu ja gezellig…het wordt namelijk een echte doe-quiz! Doe (😉) jij lekker mee? We spreken af in Meensel van 14:00-17:00.
  12-15
Hoihoi lieve 12-15’ertjes! Wat is dat lang geleden zeg! Wordt het stilaan niet tijd om weer een paar activiteitjes in te plannen? Nee? Oké niet dan… Mopje flauw mopje natuurlijk! Wij hebben er weer keiveel zin in nu dat ook wij weer fysieke activiteiten mogen geven, en jullie weer welkom zijn aan onze lokalen. Ondanks het ‘fantastische’ Belgische weer zullen onze activiteiten steeds buiten in de frisse wind moeten doorgaan, dus vergeet zeker niet die warme wollen wintertrui aan te trekken! Ons blij weerzien zal plaatsvinden op zaterdag 6 februari. Zaterdag? Weer een typ-fout in die nieuwsbrief zeker? Neenee, dit keer niet 😉. Aangezien we onze leeftijdsgroepen zo veel mogelijk gescheiden willen houden, zullen de activiteiten van de +12 steeds op zaterdag plaatsvinden zolang deze maatregelen gelden. We verwachten jullie aan het lokaal van Kiezegem voor een spel in het bos. Een bosspel dus! Zaterdag 27 februari hopen we jullie weer terug te zien aan het lokaal van Meensel, waar een belangrijke opdracht jullie te wachten staat. We kunnen jullie hulp goed gebruiken! En dan is het opeens alweer zaterdag 13 maart! OMG, de tijd gaat toch zo snel tegenwoordig hé? Ja hoor boys and girls, wij zijn nog mee met onze tijd! Om te bewijzen dat de leiding ook nog op scherp staat, gaan we de uitdaging aan met jullie in leiding versus leden! Jullie weenemmer staat alvast klaar in Kiezegem, niet nodig om die zelf nog mee te nemen. Dan dan dan, de allerlaatste activiteit… van deze nieuwsbrief natuurlijk! Zaterdag 27 maart zijn we weer te vinden in Meensel, waar we al jullie favoriete spelletjes gaan spelen. En nee, roddelen is NIET TOEGESTAAN! Oké, misschien 5 minuutjes dan. Vergeet zeker jullie mondmasker niet mee te brengen! Tot dan, makkers!
  +16
Dag matties, Goed nieuws voor jullie, de activiteiten kunnen eindelijk terug in real life doorgaan! Doordat de temperaturen het niet echt toelaten om activiteiten in de avond te doen, zullen deze dus altijd in de namiddag van 14.00u tot 17.00u doorgaan. We beginnen met een heus krantenspel op zaterdag 6 februari aan het lokaal van Meensel. De volgende activiteit dagen we jullie uit voor een potje leiding tegen leden. Denken jullie ons te kunnen verslaan? Kom dan zeker naar de activiteit op zaterdag 27 februari aan het lokaal in Kiezegem. Op zaterdag 13 maart te Meensel gaat de langverwachte karaoke openlucht versie van start! Begin maar alvast de stembanden te trainen! We sluiten af met een bosspel aan het lokaal in Kiezegem op zaterdag 27 maart, we hopen dat het weer een beetje gaat meezitten want er gaat een spannend bosspel gespeeld worden. Vergeet zeker geen mondmasker, zo kunnen we het voor iedereen veilig houden. Houd ook zeker de KLJ-app en de Facebookgroep in de gaten. Ciao amigos :) xx

Nog een klein overzicht van de komende grote activiteiten
 • Za 13/02: Eetdagen
 • Zo 14/02: Eetdagen
 • Za 6/03: Kinderfuif
 • Za 6/03: In The Mixxx
 • Zo 16/05: Eindactiviteit
KLJ Meensel-Kiezegem
Website - App - Facebook