Meensel-Kiezegem Donderdag 15 april 2021

Hallokidoki vriendjes en vriendinnetjes!

De lente is in het land, de vogeltjes fluiten, de paashaas is langsgekomen en... het regent en het is koud... Maaaaarrr niet getreurd, wij staan alweer voor jullie klaar met een heleboel leuke activiteiten! Checken die handel!
    -9
Heyhoi lieve vriendjes van de -9! Zijn jullie weer klaar voor 2 toffe activiteiten? Om te beginnen hebben wij jullie hulp nodig om een groot mysterie op te lossen...Er is hier nogal het een en het ander gaande in Meensel-Kiezegem! We gaan het samen ontdekken in een heus Cluedo-spel! We verwachten jullie op zondag 18 april van 14:00-17:00 aan het lokaal in Meensel. Voor de volgende activiteit trekken we samen met jullie onze stapschoenen aan want het is dorpsspel! We verwachten jullie aan het lokaal in Kiezegem van 14:00-17:00 op zondag 2 mei! Vele groetjes van jullie leiding!
    10-12
heyheyheyyy! Dag maten en matinnen, vrienden en vriendinnen! Zijn jullie ook zo blij dat er weer activiteiten gepland zijn? Dat kan ook niet anders :) Wij (jullie allertofste leiding) hadden wel zin in een uitdaging. Wij dagen jullie uit voor een echte leiding VS leden namiddag! Kom maar op als je durft! ;) We verwachten jullie zondag 18 april aan het lokaal in Kiezegem van 14:00 tot 17:00. 1,2,3,4 hup naar achter, hup naar voor! 1,2,3,4 even rusten...Pardon? Genoeg gerust deze vakantie want wij gaan sporten! Doe je allermooiste, coolste, sportiefste sportkleding aan want dat wordt zweten op zondag 2 mei aan het lokaal in Meensel van 14:00 tot 17:00! Tot dan! Groetjes xx
    12-15
Een welgemeende goeiendag aan de dames en heren van de 12-15. Hopelijk hebben jullie genoten van onze reeds afgeronde bijeenkomsten, ook wel activiteiten genaamd. Zij waren dan ook steeds goed voorbereid, met weldoordachte spelletjes en amusementen ingekleed, onderbroken in de helft door jullie een frisse consumptie voor te schuiven en steeds gebracht met een lach op het gezicht, door ons, jullie favoriete leidingsploeg! Ach, wat kan het leven toch mooi zijn! En het wordt nog mooier, want er staan weer twee van die bijeenkomsten klaar, steeds goed voorbereid, met weldoordachte.. Oké nee, genoeg gezeverd. Op zaterdag 17 april gaan we de thuisbasis eens wat beter leren kennen. Kennen jullie alle geheime plekjes en verborgen kamertjes in Meensel-Kiezegem? Tijd om dit te bewijzen in ons dorpsspel! U kan langskomen binnen de kantooruren, van 14u tot 17u, aan ons lokaal in Kiezegem. Mwoooaaahh, seg hey Marie, ik denk zo stilletjes in mijn hoofd he, dat de 12-15 ons kan schelpen zo! Je bedoelt helpen Samson! Jazeker, de enige echte Samson en Marie zijn afgezakt naar het lokaal in Meensel op zoek naar een vervanger voor Klaasje! Ben jij nu een jongen of een meisje die helemaal niet kan zingen en graag makkelijk geld verdient? Dan ben jij de geschikte kandidaat! Allen welkom van 14u tot 17u op zaterdag 1 mei. Groeten! Ah ja P.S., je moet wel kloppen, want de bel doet het niet.
w
    +16
Dag lieve +16ertjes, Hierbij een overzichtje van de laatste activiteiten van dit KLJ jaar. Hopelijk zijn jullie hersenen niet volledig stilgevallen tijdens de vakantie want jullie zullen ze zeker nodig hebben voor onze super moeilijke quiz die doorgaat deze zaterdag 17 april aan het lokaal van Meensel. Wij hebben er alvast zin in!!! Afsluiten doen we (spijtig maar helaas ) met een reuzefijn bosspel op zaterdag 1 mei. Jullie zullen ondertussen al wel weten dat dit betekent dat de activiteit zal doorgaan in Kiezegem. Hopelijk zit het weer een beetje mee zodat we kunnen afsluiten met 2 super plezante activiteiten. Tot dan!! Kusjes van jullie allerleukste leiding xxx

Nog een klein overzicht van de komende grote activiteiten
  • Zo 16/05: Eindactiviteit
KLJ Meensel-Kiezegem
Website - App - Facebook